Mε δύο νέες συνεργατικές ετικέτες γιόρτασε τα τρία χρόνια λειτουργίας η Black Hole Kipselli

Κοινοποίηση:

Με το λανσάρισμα δύο νέων συνεργατικών ετικετών μπύρας γιορτάζει την επέτειο των τριών χρόνων λειτουργίας του το Black Hole στην Κυψέλη.

Οι δύο ετικέτες είναι η «Why Not» μια West Coast Pale Ale περιεκτικότητας 5,2% που παράγει σε συνεργασία με την γερμανική Fuerst Wiacek Brew από το Βερολίνο, και η «Cyclhops» που αποτελεί προϊόν συνεργασίας μεταξύ του Black Hole, της gypsy νομαδική μικροζυθοποιίας Sourmena Brew και της πολωνικής Browar Rockmill, μιας Hazy Double IPA περιεκτικότητας 7,7%.

Η Cyclhops παρασκευάζεται με αυστραλικούς λυκίσκους galaxy και eclipse, αλλά και αποξηραμένους λυκίσκους spectrum των ίδιων ποικιλιών, και χαρακτηρίζεται από αρώματα εσπεριδοειδών, passion fruit, και μανταρινιού και πεύκου, αλλά και την πικράδα της που εξισορροπεί τις τροπικές νότες. Η υφή της είναι κρεμώδης, μεταξένια και παχύρευστη, και όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση παρά την υψηλή της περιεκτικότητα σε αλκοόλ, αυτό δεν είναι παρατηρείται σχεδόν καθόλου στην μπύρα και ως εκ τούτου αυτή είναι αρκετά ευκολόπιστη.

Για να γιορτάσει τα τρία χρόνια λειτουργείας του το Black Hole παρέχει διάφορες δράσεις, όπως μεξικανικό street food, δωρεάν σφηνάκια, Mexicaner, νέο merchandise με μπλουζάκια Black Hole Kipseli και ένα μπαζάρ την Κυριακή 10 Νοεμβρίου. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα διαρκέσουν όλο το σαββατοκύριακο και θα ξεκινήσουν το Σάββατο στις εφτά το απόγευμα και την Κυριακή στις 16:00.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Μεγάλο γεγονός για τον κλάδο το World of Beer Festival, δεν έλειψαν όμως και τα παράπονα από μικροζυθοποιούς

Γεγονός με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κλάδο της μπύρας στην Ελλάδα, αποτέλεσε το World of Beer Festival, που έλαβε χώρα στο γκάζι το τελευταίο τριήμερο (10-12 Μαίου) με ευρεία συμμετοχή από πλευράς παραγωγών και αξιοσημείωτη ανταπόκριση από τους Αθηναίους φίλους της μπύρας.

Δύο νομάδες ζυθοποιοί με αγάπη για τον τόπο τους

Δύο νοµάδες ζυθοποιοί που γνώρισαν την τέχνη της µπύρας κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο εξωτερικό, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάµεις τους δηµιουργώντας τη µικροζυθοποιία Πρεβέζης, µε την ονοµασία «Local Heros».