Νέα συνεργατική ετικέτα Pilsner με Salto Mortale Bar για την μικροζυθοποιία Alea Brewing Co

Κοινοποίηση:

Τη νέα της συνεργατική ετικέτα «Magoufana» σε συνεργασία με το Salto Mortale Bar από την Πεύκη λάνσαρε η μικροζυθοποιία Alea Brewing Co.. Πρόκειται για μια Pilsner με περιεκτικότητα αλκοόλ 4,8% και επίγευση δημητριακών και ήπιας πικράδας.

Αναλυτικά η σχετικά ανακοίνωση της Alea Brewing έχει ως εξής:

Η Alea Brewing Co. ενώνει τις δυνάμεις της με το Salto Mortale Bar στην Πεύκη και σας παρουσιάζει τη Magoufana, μια φανταστική Pilsner με 4,8% αλκοόλ! Ξεδιψαστική, ευκολόπιοτη και απολαυστική, με μια επίγευση δημητριακών και ήπιας πικράδας, η Magoufana είναι η ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση.

Το όνομά της προέρχεται από το ιστορικό όνομα της Πεύκης, Μαγκουφάνα, που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1920-1930, όταν η περιοχή άρχισε να κατοικείται από πρόσφυγες. Σύμφωνα με τον θρύλο, μια μυστηριώδης γυναίκα, η Μαγκούφω Άννα, ζούσε απομονωμένη στην περιοχή, δίνοντας το όνομά της σε ολόκληρη την τοποθεσία. Αργότερα, τα χαρακτηριστικά πεύκα και κουκουνάρια της περιοχής οδήγησαν στη μετονομασία της σε Πεύκη.

Η Magoufana είναι ήδη διαθέσιμη και σας περιμένει να την απολαύσετε σε όλα τα συνεργαζόμενα μαγαζιά και στέκια από σήμερα!

Illustration and Label Design by Bazil Zerinsky and Ioannis Panagiotopoulos

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Bud επίσημος χορηγός μπύρας της Μίλαν

Η Μίλαν και η AB InBev, η κορυφαία ζυθοποιία στον κόσμο από άποψη πωλήσεων, ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία, στο πλαίσιο της οποίας η Budweiser θα γίνει ο Επίσημος Συνεργάτης Μπύρας και Περιφερειακός Συνεργάτης των Rosoneri.

Τις τάσεις στο χώρο της μικροζυθοποιίας ανέδειξε το διεθνές συνέδριο στη «Βεργίνα»

Η τεχνολογία και οι εξελίξεις στο χώρο της μικροζυθοποιίας ήταν τα ζητήματα που εξέτασε το 6ο Διεθνές Συνέδριο Ζυθοποίησης ICBR 2025, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης στην Κομοτηνή μεταξύ 21 και 23 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

Εκτινάσσεται στα 1,13 τρις ευρώ η αξία της παγκόσμιας αγοράς επεξεργασίας μπύρας έως το 2034

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της ερευνητικής εταιρείας InsightAce Analytic, η παγκόσμια αγορά επεξεργασίας μπύρας αναμένεται να σημειώσει σημαντική ανάπτυξη κατά την επόμενη δεκαετία. H αξία της που υπολογίζεται περί σε 655 δισεκατομμύρια ευρώ το 2023, αναμένεται να φθάσει τα 1,13 τρις ευρώ έως το 2034, με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 5,4% από το 2025 έως το 2034.

Διεθνές Συνέδριο Ζυθοποίησης στις εγκαταστάσεις της «Βεργίνα»

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ανακοίνωσε τη διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου Ζυθοποίησης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 23 Νοεμβρίου 2025 στις εγκαταστάσεις της στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Σωματείου Μικρών Ανεξάρτητων Ζυθοποιών Ελλάδος (ΣΜΑΖΕ).

Μπύρα με μπισκότα η πρόταση της Guinness για τα Χριστούγεννα

Μπύρα με μπισκότα η πρόταση της Guinness για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων

Σε συνεργασία με τον φούρνο Last Crumb, η κορυφαία επωνυμία μπύρας της Diageo, Guinness, προχώρησε στο λανσάρισμα μιας περιορισμένης έκδοσης σειράς μπισκότων που αναδεικνύουν τη γεύση της Imperial Stout ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Η Alea Brewing Co. επιστρέφει με το Bazaar in the Yard την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

Η Alea Brewing Co. επιστρέφει με το δεύτερο Bazaar in the Yard, μετά την επιτυχία της πρώτης εκδήλωσης που αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό! Αυτή η μοναδική εμπειρία φέρνει κοντά το κοινό με νέους δημιουργούς, προσφέροντας έναν φιλόξενο χώρο γεμάτο νέα προϊόντα, γεύσεις, μουσικές και καλές μπύρες.