Νέα συνεργατική ετικέτα Pilsner με Salto Mortale Bar για την μικροζυθοποιία Alea Brewing Co

Κοινοποίηση:

Τη νέα της συνεργατική ετικέτα «Magoufana» σε συνεργασία με το Salto Mortale Bar από την Πεύκη λάνσαρε η μικροζυθοποιία Alea Brewing Co.. Πρόκειται για μια Pilsner με περιεκτικότητα αλκοόλ 4,8% και επίγευση δημητριακών και ήπιας πικράδας.

Αναλυτικά η σχετικά ανακοίνωση της Alea Brewing έχει ως εξής:

Η Alea Brewing Co. ενώνει τις δυνάμεις της με το Salto Mortale Bar στην Πεύκη και σας παρουσιάζει τη Magoufana, μια φανταστική Pilsner με 4,8% αλκοόλ! Ξεδιψαστική, ευκολόπιοτη και απολαυστική, με μια επίγευση δημητριακών και ήπιας πικράδας, η Magoufana είναι η ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση.

Το όνομά της προέρχεται από το ιστορικό όνομα της Πεύκης, Μαγκουφάνα, που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1920-1930, όταν η περιοχή άρχισε να κατοικείται από πρόσφυγες. Σύμφωνα με τον θρύλο, μια μυστηριώδης γυναίκα, η Μαγκούφω Άννα, ζούσε απομονωμένη στην περιοχή, δίνοντας το όνομά της σε ολόκληρη την τοποθεσία. Αργότερα, τα χαρακτηριστικά πεύκα και κουκουνάρια της περιοχής οδήγησαν στη μετονομασία της σε Πεύκη.

Η Magoufana είναι ήδη διαθέσιμη και σας περιμένει να την απολαύσετε σε όλα τα συνεργαζόμενα μαγαζιά και στέκια από σήμερα!

Illustration and Label Design by Bazil Zerinsky and Ioannis Panagiotopoulos

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Χάνει το «τρένο» των νέων καταναλωτών η craft μπύρα στις ΗΠΑ, αναγκαία η αλλαγή στρατηγικής

Νέα έρευνα της εταιρείας CGA by NIQ δείχνει ότι η craft μπύρα χάνει έδαφος με τους νέους καταναλωτές παρά την απήχηση της στο εμπόριο των ΗΠΑ, και καταδεικνύει την ανάγκη για υιοθεσία νέων στρατηγικών που να ταιριάζουν στις προτιμήσεις της Gen Ζ.

Σε καθοδική τροχιά η παραγωγή μπύρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αντιστέκεται στην αρνητική τάση η Ελλάδα

Η παραγωγή μπύρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση συνέχισε να σημειώνει ήπια πτώση το 2024, πέφτοντας από περίπου 367 εκατομμύρια εκατόλιτρα το 2019 σε 345 εκατομμύρια εκατόλιτρα σύμφωνα με την έκθεση «EU Beer Trends 2025» της Ένωσης Ευρωπαίων Ζυθοποιών.

Προτεινόμενα

Διεθνές Συνέδριο Ζυθοποίησης στις εγκαταστάσεις της «Βεργίνα»

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ανακοίνωσε τη διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου Ζυθοποίησης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 23 Νοεμβρίου 2025 στις εγκαταστάσεις της στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Σωματείου Μικρών Ανεξάρτητων Ζυθοποιών Ελλάδος (ΣΜΑΖΕ).

Η Alea Brewing Co. επιστρέφει με το Bazaar in the Yard την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

Η Alea Brewing Co. επιστρέφει με το δεύτερο Bazaar in the Yard, μετά την επιτυχία της πρώτης εκδήλωσης που αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό! Αυτή η μοναδική εμπειρία φέρνει κοντά το κοινό με νέους δημιουργούς, προσφέροντας έναν φιλόξενο χώρο γεμάτο νέα προϊόντα, γεύσεις, μουσικές και καλές μπύρες.