Πρώτη παντού η πρώτη της Λάρισας, βραβευμένη και για τη γεύση της η Lola Pilsner

Κοινοποίηση:

Ξανθιά και σχεδόν διαυγής, µε λευκό αφρό µεγάλης διάρκειας. Στη µύτη διακρίνουµε διακριτικά γήινα και ελαφρώς πικάντικα αρώµατα. Στο στόµα, η γλυκύτητα της βύνης µαζί µε τη ελαφριά γεύση µπισκότου δένει αρµονικά µε τα διακριτικά αρώµατα του Τσέχικου λυκίσκου. Η επίγευση της Lola Pilsner είναι ελαφρώς πικρή, πικάντικη και µε µεγάλη διάρκεια, όπως ακριβώς αρµόζει σε µια κλασική Τσέχικη Pils ενώ η προτεινόµενη θερµοκρασία σερβιρίσµατος είναι 4οC.

Το 2021 η πρώτη µπύρα της Ζυθοποιίας Πηνειού βραβεύτηκε από το International Taste Institute, τον παγκόσµιο ηγέτη στην αξιολόγηση και πιστοποίηση καταναλωτικών τροφίµων & ποτών από επαγγελµατίες, µε Superior Taste Award, συνιστώντας άλλη µια πρωτιά για τη µικροζυθοποιία της Λάρισας, η οποία πρόσφατα και µεταξύ άλλων κατάφερε να ψηφιοποιήσει πλήρως τις παραγωγικές διαδικασίες της και να εφαρµόσει τεχνητή νοηµοσύνη µε σκοπό τη βελτιστοποίηση του τρόπου λειτουργίας της. Και έπεται συνέχεια…

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Δύο «φρέσκες» μπύρες για τους λάτρεις του είδους κυκλοφορεί η Alea Brewing Co.

Οι µπύρες της Alea διατίθενται µόνο σε βαρέλι και κουτάκι και ο Head Brewer της Alea χαρακτηρίζει αυτή την επιλογή μονόδρομο, καθώς το αλουμινένιο κουτάκι εξασφαλίζει ότι η μπύρα θα φτάσει αναλλοίωτη στο κοινό.

Μια «κατσαρόλα» που έγινε πλήρες εργοστάσιο μπύρας

Η δοξασµένη για την ιστορία της Χίος, γεωργικά, θα µπορούσε να πει κανείς ότι έχει καταξιωθεί για τα µαστιχόδενδρα και τον κάµπο µε τα εσπεριδοειδή. Tα τελευταία χρόνια, ωστόσο, χτίζει χρόνο µε το χρόνο το όνοµά της και στην παραγωγή µπύρας.