Σε κλίμα Halloween οι μπύρες της Heineken UK με την διαφημιστική καμπάνια «Meet the Chillers»

Κοινοποίηση:

Σε ρυθμούς Halloween κινείται η Heineken UK με την κορυφαία παραγωγό μπύρας να μπαίνει στο κλίμα με την «τρομακτική» διαφημιστική καμπάνια «Meet the Chillers».

Το Halloween αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ζυθοποιούς να προωθήσουν τις ετικέτες τους και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, που τα προηγούμενα χρόνια κατά την εβδομάδα του Halloween (26-30 Οκτωβρίου) είχαν αγγίξει τα 152 εκατ. ευρώ.

Η Heineken θα διαθέσει για την εβδομάδα του Halloween όλες τις ετικέτες της που είναι ανάρπαστες με το καταναλωτικό κοινό της Αγγλίας, όπως την Strongbow Original, την Strongbow Dark Fruit, την μη αλκοολούχα Heineken 0.0 και, φυσικά, την αυθεντική Heineken.

O διευθυντής του τμήματος πελατών της Heineken UK, Paul Gordon, τόνισε την σημασία του Halloween για τους μεταπωλητές και τους ζυθοποιούς, που έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην διασκέδαση, αυξάνοντας παράλληλα τα έσοδα τους, εκμεταλλευόμενοι την προθυμία των ενηλίκων καταναλωτών να κοινωνικοποιηθούν και να γιορτάσουν. Εκεί εξάλλου επικεντρώνεται και η διαφημιστική καμπάνια «Meet the Chillers».

Σε συνέχεια των δηλώσεων του ο Gordon ανέφερε πως οι μεταπωλητές δεν χρειάζεται να γεμίσουν τα ράφια των καταστημάτων τους με limited edition ετικέτες που θα τους είναι άχρηστες με το πέρας του Halloween. Εντούτοις, οι μπύρες που καταναλώνουν οι Άγγλοι την περίοδο του Halloween είναι ίδιες με αυτές που προτιμούν και κατά τον υπόλοιπο χρόνο, οπότε αυτό που χρειάζεται είναι η σωστή προώθηση που θα οδηγήσει στην αυξημένη ορατότητα και ως εκ τούτου στην αύξηση των πωλήσεων.

Τα προωθητικά υλικά της καμπάνιας «Meet the Chillers» περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αφίσες και ψηφιακά σχέδια τα οποία θα αυξάνονται σε αριθμό καθόλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου.

Με πληροφορίες από Talking Retail

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις των καταναλωτών οι μπύρες με άρωμα και ιδιαίτερες γεύσεις

Ακολουθώντας την τάση της αγοράς για αρωματικά ποτά, οι ζυθοποιοί έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους προς την παραγωγή μπυρών με αρώματα, όπως προέκυψε από το συνέδριο International Beer Strategies Conference στην Πορτογαλία.

Το Athens Beer Weekend απογειώνει την ελληνική μικροζυθοποιεία στην Δημοτική Αγορά της Κυψέλης

Παρουσία κορυφαίων ονομάτων της ελληνικής μικροζυθοποιείας θα πραγματοποιηθεί στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης το φετινό Athens Beer Weekend στις 14-15 Σεπτεμβρίου. Ενδεικτικά στον χώρο θα βρίσκονται

Νέα αρχή για την παραγωγή μπύρας στην Ελλάδα με την αναθεώρηση της νομοθεσίας

Σχεδόν εκατό χρόνια µετά, αυτές τις µέρες, η Ευρωπαϊκή Ένωση κρίνει την τύχη νοµοσχεδίου που κατέθεσε η Ελλάδα και αφορά στην αναθεώρηση του Βασιλικού ∆ιατάγµατος του 1922 για την παραγωγή της µπύρας στην Ελλάδα. Ήδη το σχετικό Σχέδιο Νόµου που έχει οριστικοποιηθεί από ελληνικής πλευράς, µετά από διαβούλευση τριών µηνών, έχει τεθεί υπό την κρίση της Ε.Ε. Εφόσον λοιπόν δεν υπάρξουν σχόλια, παρατηρήσεις ή ενστάσεις, το σχετικό νοµοθέτηµα θα τεθεί προς ψήφιση µε σκοπό την αλλαγή της υφιστάµενης νοµοθεσίας στον κλάδο της µπύρας στη χώρα µας.

Η Πράγα απαγορεύει τις νυχτερινές εκδρομές σε pubs σε αναζήτηση πιο πολιτισμένων τουριστών

Σε μια εξεζητημένη κίνηση προχώρησε η διοίκηση της πόλης της Πράγας απαγορεύοντας τις οργανωμένες βραδινές επισκέψεις σε μπυραρίες που διοργανώνονται από ταξιδιωτικά γραφεία, σε μια

Οι καινοτόμες μπύρες με γεύσεις αναμένεται να φέρουν την άνοδο της βιομηχανίας ζύθου των ΗΠΑ

Η αυξημένη ζήτηση για πολυτελής και καινοτόμες μπύρες με γεύσεις αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα ώθησης για την βιομηχανία ζύθου των ΗΠΑ, που το τελευταίο