Με αμερικανικούς λυκίσκους και υβριδική μαγιά η ετικέτα «Pomona» της Paragon Brewery

Κοινοποίηση:

Την νέα της ετικέτα «Pomona» γνωστοποίησε η μικροζυθοποιία με έδρα την Ηλιούπολη, Paragon Brewery, η οποία πέρα από μια φρέσκια επιλογή φέρνει μαζί της και μια καινοτόμα υβριδική μαγιά από το εξωτερικό.

Η «Pomona» είναι μια δυνατή Imperial West Coast IPA με περιεκτικότητα 10% ABV και παρασκευάζεται από τους αμερικάνικους λυκίσκους Idaho 7, Mosaic και τον πειραματικό YCH 303 Cryo hops blend. Το όνομα της οφείλεται στην νέα υβριδική μαγιά της Lallemand Brewing, που αποτελεί καινοτομία στην Ελλάδα, και που χαρακτηρίζεται από έντονα τροπικά αρώματα, μέτριο σώμα και ισορροπημένη πικράδα με φρουτώδη επίγευση.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη μικροζυθοποιία με taproom στα νότια προάστια αργότερα μέσα στον Οκτώβριο συνεχίζει να φέρνει νέα πράγματα στο «τραπέζι» της ελληνικής βιομηχανίας μπύρας, διοργανώνοντας το πρώτο τουρνουά μίνι γκόλφ σε ζυθοποιείο, δείχνοντας πως η οικογενειακή επιχείρηση του Γιάννη Ψιμούλη, της συζύγου του Ελευθερίας Παπαδάκη και του αδελφού της Τάσου δεν αρέσκεται στην σταθερότητα, αλλά συνεχίζει να χαράσσει τον δικό της δρόμο ως ένας εκ των πρωταγωνιστών της ελληνικής craft σκηνής.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Aύξηση 12,5% στα λειτουργικά κέρδη εξαμήνου της Heineken

Η ολλανδική ζυθοποιία Heineken αναβάθμισε το guidance για τα κέρδη της για ολόκληρο το έτος τη Δευτέρα, παρά το γεγονός ότι έχασε τις εκτιμήσεις για το εξάμηνο και κατέγραψε μια απομείωση 874 εκατομμυρίων ευρώ, με αποτέλεσμα η μετοχή της να υποχωρεί περί το 6%. Η παραγωγός της κορυφαίας σε πωλήσεις lager στην Ευρώπη ανέφερε αύξηση 12,5% στα λειτουργικά κέρδη εξαμήνου, κάτω από την πρόβλεψη των αναλυτών για 13,2%.

Τη σφραγίδα της Ζυθοποιίας Αναστασίου φέρει η µπύρα «Φλύα»

Τη σφραγίδα της Ζυθοποιίας Αναστασίου φέρει η µπύρα «Φλύα», ένα συσκευασµένο προϊόν ζύθου, που σύµφωνα µε τους ανθρώπους της µικροζυθοποίας του Χαλανδρίου είναι αποτέλεσµα πολύµηνης έρευνας και προσπάθειας.