Ο Phil Whitehead νέος Πρόεδρος και CEO της ζυθοποιίας Molson Coors για Ευρώπη και Ασία

Κοινοποίηση:

Ο Phil Whitehead αποτελεί το νέο Πρόεδρο και CEO της εταιρείας παραγωγής premium ποτών και αφεψημάτων Molson Coors στις αγορές EMEA (Ευρώπης και Μέσης Ανατολής) και Ασίας-Ειρηνικού. Ο Whitehead μετρά ήδη 18 χρόνια με τη Molson Coors, ενώ πριν την προαγωγή του ήταν επί 8 χρόνια managing director της εταιρείας στη Δυτική Ευρώπη.

Κατά τον παγκόσμιο Διευθύνων Σύμβουλο της Molson Coors, Gavin Hattersley, οι premium επωνυμίες ευθύνονται για πάνω από το 50% του καθαρού της τζίρου στις αγορές της Ευρώπης και της Ασίας, και ο Whitehead αποτελεί την ιδανική επιλογή για να ηγηθεί των συγκεκριμένων αγορών, χάρη στην πολύχρονη του εμπειρία και την ικανότητα του να αναδιαμορφώνει τη γκάμα προϊόντων της εταιρείας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «Ανάμεσα στα επιτεύγματα του Phil Whitehead ξεχωρίζει το λανσάρισμα της μπύρας Madri Excepcional, της πλέον επιτυχημένης μας καινοτομίας εδώ και αρκετά χρόνια. Παράλληλα, είναι υπεύθυνος για μια επί σειρά ετών ανάπτυξη και επιτυχία, που είδε την εταιρεία να επεκτείνεται πέρα από τις πολυτελείς επωνυμίες Staropramen, Pravha και Cobra, και να διευρύνει τη γκάμα προϊόντων της πέρα από τη μπύρα, με την απόκτηση της Aspall Cyder».

Εκτός της Molson Coors, ο Whitehead έχει διατελέσει Πρόεδρος της ένωσης British Beer and Pub Association, όντας ένας δυναμικός εκπρόσωπος της βιομηχανίας του ζύθου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αναφορικά με την προαγωγή του, ο Βρετανός δήλωσε ότι «Ανυπομονώ να πραγματοποιήσω το επόμενο βήμα σε μια εταιρεία που είμαι περήφανος να αποκαλώ σπίτι μου τα τελευταία 18 χρόνια, συνεχίζοντας παράλληλα να εργάζομαι με τους συναδέλφους μου στις αγορές Ευρώπης-Μέσης Ανατολής και Ασίας-Ειρηνικού, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, ώστε να οδηγήσουμε την εταιρείας σε μι ακόμα πιο επιτυχημένη τροχιά ανάπτυξης».

Πληροφορίες από ESM Magazine

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Με μια stong bitter έκανε ποδαρικό το ζυθοποιείο της Sigri Brewery

Η stong bitter ετικέτα «To Know Us Bitter» αποτελεί την πρώτη μπύρα που παράχθηκε στο ζυθοποιείο της Sigri Brewery. Η νέα ετικέτα της μικροζυθοποιίας από την Μυτιλήνη διαθέτει περιεκτικότητα αλκοόλ 6% και θα διατίθεται σε κουτάκι 440ml και σε βαρέλι.

Ξεχώρισε στα φετινά βραβεία NFL Best Restaurant Awards η premium μπίρα NOAM

Η premium μπίρα NOAM ήταν ανάμεσα σε αυτές που ξεχώρισαν για την αισθητική και την αυθεντικότητα τους στα 8α κορυφαία βραβεία για την ελληνική γαστρονομία FNL Best Restaurant Awards 2025. Τα βραβεία έλαβαν χώρα τη Δευτέρα 19 Μαΐου στο αμφιθέατρο «Ιωάννης Δεσποτόπουλος» του Ωδείου Αθηνών, με 263 εστιατόρια από όλη την Ελλάδα να τιμώνται για τη συμβολή τους στην σύγχρονη γαστρονομία της χώρας μας.

Προτεινόμενα

Νέα παρτίδα της New England IPA ετικέτας «Στέντωρ» από την Ζυθοποιία Αναστασίου

Νέα παρτίδα της New England IPA ετικέτας «Στέντωρ» ανακοίνωσε η  Ζυθοποιία Αναστασίου σε συνεργασία με τη μικροζυθοποιία Χίου. Η «Στέντωρ» είναι μια ζουμερή, χυμώδης New England IPA με περιεκτικότητα αλκοόλ 6%, και εξαιρετικό μείγμα λυκίσκων.

Στο Βέλγιο ο ναός της µπύρας

Έχοντας προσελκύσει περισσότερους από 20.000 επισκέπτες στους τέσσερις μήνες της λειτουργίας του, το μουσείο Belgian Beer World προσφέρει μια πλούσια διαδραστική εμπειρία για την κουλτούρα της μπύρας.