Την πικάντικη lager «Ντιέγο» γέννησε η συνεργασία των μικροζυθοποιίων Σολο και Sourmena Brew

Κοινοποίηση:

Η πικάντικη lager «Ντιέγο» ήταν το αποτέλεσμα της συνεργασίας της κρητικής μικροζυθοποιίας Σολο με την νομαδική Sourmena Brew. 

Η νέα ετικέτα που παράχθηκε στο μικροζυθοποιείο της Σολο είναι όπως προαναφέρθηκε μια πικάντικη lager, η οποία διακρίνεται από αρώματα και γεύσεις φρέσκων λάιμ και και καυτερών πιπεριών τσίλι. Μέσω αυτής, οι στόχος των δύο ζυθοποιίων είναι να μεταφέρει τους καταναλωτές στο Μεξικό, την ιδιαίτερη πατρίδα του σπουδαίου Λατινοαμερικάνου καλλιτέχνη Diego Rivera.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, περισσότερες πληροφορίες για την σχετική ετικέτα θα γίνουν γνωστά σε δεύτερο χρόνο με την επίσημη κυκλοφορία των φιαλών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Όπως έχουμε ξαναπεί, τα συνεργατικά brew days είναι για εμάς πολλά περισσότερα από την παραγωγή μιας ακόμη ετικέτας μπίρας.

Τον περασμένο μήνα είχαμε λοιπόν την χαρά να φιλοξενήσουμε στο μικροζυθοποιείο μας τα κοπέλια από τα Sourmena Brew και να βράσουμε παρέα την “Ντιέγο”!

Μια πικάντικη Lager με φρέσκα λάιμ και καυτερές πιπεριές τσίλι, η οποία μας ταξιδεύει στο πολύχρωμο Μεξικό, πατρίδα ενός από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της Λατινικής Αμερικής, του Diego Rivera.

*Θα αναφέρουμε περισσότερα για την συγκεκριμένη μπίρα σε επόμενη δημοσίευση, με την επίσημη κυκλοφορία των φιαλών.

Και επειδή όπως είπαμε συνεργατική βρασιά χωρίς καλή παρέα δεν γίνεται, να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους καλούς φίλους της Notos Brewery, Jailhouse Booze House, Craft Beer – Καφενείον που έκαναν την μέρα μας ακόμη πιο όμορφη!

Έπεται και η συνέχεια! 

Σχεδιαστικό ετικέτας: @ouroboros_ofis

Φωτογραφίες: Thomas Tsianakas

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Ιρλανδική ζυθοποιία επιχειρεί να αναβιώσει ιστορική μπύρα 150 ετών

Η Ιρλανδική ζυθοποιία Innis & Gunn ετοιμάζεται να ανοίξει μια από τις σπανιότερες φιάλες ale στον κόσμο προκειμένου να επιχειρήσει να αναβιώσει την ιστορική μπύρα που είχε δημιουργηθεί για ένα ερευνητικό ταξίδι στην Αρκτική.

Προτεινόμενα

Άνοιξε τις πόρτες της στη Ριτσώνα σε 300 λάτρεις της μπύρας η Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Περισσότεροι από 300 επισκέπτες και λάτρεις της μπύρας συγκέντρωσε μετέβησαν στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας στη Ριτσώνα Ευβοίας το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια των φετινών «Ανοιχτών Ζυθοποιείων».