Η μπύρα Νήσος συμμετέχει στο μεγάλο φεστιβάλ μπύρας «World of Beer Festival» από τις 10 έως τις 12 Μαΐου

Κοινοποίηση:

Ως ενεργό μέλος της Ένωσης, η γεννημένη στην Τήνο και πολυβραβευμένη μπύρα ΝΗΣΟΣ, θα συμμετέχει στο World of Beer Festival, στο περίπτερο #57, ευελπιστώντας να σας «ταξιδέψει» στις Κυκλάδες και όχι μόνο…

Τόσο μέσα από την ΝΗΣΟΣ Pilsner, που αποτελεί τη «ναυαρχίδα» του brand, όσο και μέσα από τις εξειδικευμένες προτάσεις  που διαθέτει η ΝΗΣΟΣ σας δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψετε, το γιατί η ΝΗΣΟΣ αποτελεί πρεσβευτή ποιότητας όχι μόνο για τον τόπο της, αλλά και για τη χώρα μας.

Οι ΝΗΣΟΣ Pilsner, All Day Organic και χωρίς γλουτένη, Θολή, Αποκάλυψη και 7 Μποφόρ ξεκινούν από την Τήνο και ταξιδεύουν στις Κυκλάδες, στα νησιά μας, σε όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο αποτελώντας ιδανικό συνδυασμό για την ελληνική, μεσογειακή γαστρονομία και συντροφιά για τις καλύτερες μας στιγμές.

Δεν έχετε, παρά να μας επισκεφθείτε, και να απολαύσετε τη γεύση και τον αέρα των Κυκλάδων στην καρδιά της Αθήνας!

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Με ρυθμό ανάπτυξης 11,4% τρέχει η παγκόσμια αγορά της India Pale Ale έως το 2025

Η παγκόσμια αγορά της India Pale Ale αναμένεται να φτάσει τα 70,1 δισ. δολάρια μέχρι το 2025, με ρυθμό ανάπτυξης 11,4%, δείχνει έρευνα αγοράς, σύμφωνα με την οποία η αύξηση του πληθυσμού, νέοι και τα social media τροφοδοτούν τη ζήτηση.  Η έκθεση της Allied Market Research αποτιμά το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς India Pale Ale  σε 32.905,6 εκατομμύρια δολάρια το 2018, με την Ευρώπη να αντιπροσωπεύει σχεδόν το 46,5% του μεριδίου.

Κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις των καταναλωτών οι μπύρες με άρωμα και ιδιαίτερες γεύσεις

Ακολουθώντας την τάση της αγοράς για αρωματικά ποτά, οι ζυθοποιοί έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους προς την παραγωγή μπυρών με αρώματα, όπως προέκυψε από το συνέδριο International Beer Strategies Conference στην Πορτογαλία.

Μεγάλο γεγονός για τον κλάδο το World of Beer Festival, δεν έλειψαν όμως και τα παράπονα από μικροζυθοποιούς

Γεγονός με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κλάδο της μπύρας στην Ελλάδα, αποτέλεσε το World of Beer Festival, που έλαβε χώρα στο γκάζι το τελευταίο τριήμερο (10-12 Μαίου) με ευρεία συμμετοχή από πλευράς παραγωγών και αξιοσημείωτη ανταπόκριση από τους Αθηναίους φίλους της μπύρας.

Φιλοξενία και γεύση στην αιώνια pub της Αθήνας

∆ιακριτικό αλλά εκεί, απέναντι από το Χίλτον, το Red Lion είναι ένα από τα λίγα σηµεία στον πλανήτη, στα οποία έχουν καθίσει Αµερικανοί και Σοβιετικοί διπλωµάτες να πιούν την µπύρα τους.