Στρατηγικά συνεργασία Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. και Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

Κοινοποίηση:

Την στρατηγική τους συνεργασία επικύρωσαν η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. (Βεργίνα) και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για αναπτυξιακά και επενδυτικά θέματα που αφορούν την περιοχή και ευρύτερα, στα πλαίσια των εγκαινίων της 88ης ΔΕΘ το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 2024.

Ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης, Νικόλαος Μπήλιος συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη κ. Χριστόδουλο Τοψίδη, τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νίκο Παναγιωτόπουλου και με εκπροσώπους από τα Επιμελητήρια.

Σε δήλωσή του ο κ. Μπήλιος ανέφερε ότι «η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. και η Περιφέρεια ΑΜΘ βρισκόμαστε σε μία δυναμική στρατηγική συνεργασία. Εξελισσόμαστε μαζί με δυναμική στρατηγική εξωστρέφειας, προβολής και στήριξης των τοπικών μας προϊόντων καθώς και διαμορφώνουμε δράσεις και συνέργειες  ενίσχυση της παρουσίας τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η στήριξη των τοπικών προϊόντων, είναι αποφασιστικής σημασίας για την βιωσιμότητα και την αειφορία της περιοχής. Η οικονομική και η περιβαλλοντική διάσταση του θέματος, μας αφορά όλους ως υπεύθυνους πολίτες και καταναλωτές. Όλοι πρέπει να κατανοήσουν ότι οι επιλογές μας, είναι εκείνες που θα καθορίσουν το μέλλον μας και το μέλλον του κόσμου μας».

Την Κυριακή 8 Σεπτέμβρη ο κ. Μπήλιος μαζί με στελέχη της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης παρευρέθηκε στα εγκαίνια του περιπτέρου των Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων, όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Αντώνη Γραβάμη, παρουσιάζοντας τα προϊόντα της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης, μπύρα Βεργίνα και τσάι TUVUNU.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Μια «κατσαρόλα» που έγινε πλήρες εργοστάσιο μπύρας

Η δοξασµένη για την ιστορία της Χίος, γεωργικά, θα µπορούσε να πει κανείς ότι έχει καταξιωθεί για τα µαστιχόδενδρα και τον κάµπο µε τα εσπεριδοειδή. Tα τελευταία χρόνια, ωστόσο, χτίζει χρόνο µε το χρόνο το όνοµά της και στην παραγωγή µπύρας.

Τέλος η ζυθοποιία της Heineken στο Βιετνάμ λόγω μείωσης της ζήτησης

Η Heineken, η δεύτερη μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο, πρόκειται να κλείσει ένα από τα ζυθοποιεία της στο Βιετνάμ λόγω της μειωμένης ζήτησης και των αλλαγών στα καταναλωτικά πρότυπα στη χώρα. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η εγκατάσταση στην κεντρική επαρχία Κουάνγκ Ναμ θα αναστείλει τη λειτουργία της από αυτόν τον μήνα.