Μπύρα με αέρα Oktoberfest από την μικροζυθοποιία της Ηλιούπολης Paragon Brewery

Κοινοποίηση:

Την νέα της Festbier με περιεκτικότητα 6,2% ABV ανακοίνωσε η μικροζυθοποιία Paragon Brewery, με το λανσάρισμα της νέας ετικέτας να αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Oktoberfest party που θα διοργανώσει στο Taproom της, στις 21-22 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με την Tarantino Burger Athens, η οποία θα επιμεληθεί το ειδικά διαμορφωμένο Βαυαρικό μενού της εκδήλωσης.

H μικροζυθοποιία με έδρα την Ηλιούπολη δεν επαναπαύεται μετά από ένα δυναμικό καλοκαίρι που την είδε να συμμετέχει σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ μπύρας της χώρας με αποκορύφωμα την παρουσία της στο 4ο Peloponnese Beer Festival και στο 7ο Thessaloniki Beer Festival.

Τον Ιούλιο η Paragon είχε δοκιμάσει και το πειραματικό εκχύλισμα λυκίσκου YCH 702 Citra για την δημιουργία της μπύρας Citra Dynaboost Kveik New England IPA με περιεκτικότητα 7,5%, μιας μπύρας με αρώματα τροπικών φρούτων, ανανά και κίτρου, γεμάτο σώμα και ελαφρά πικράδα.

Η Paragon είναι το δημιούργημα του Γιάννη Ψιμούλη, του Αναστάσιου Παπαδάκη και της Ελευθερίας Παπαδάκη, οι οποίο μετέτρεψαν ένα πρώην σιδεράδικο, σε μια ενδιαφέρουσα μικροζυθοποιία και tap room, όπου ρέει άφθονη η craft μπύρα.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Μια «κατσαρόλα» που έγινε πλήρες εργοστάσιο μπύρας

Η δοξασµένη για την ιστορία της Χίος, γεωργικά, θα µπορούσε να πει κανείς ότι έχει καταξιωθεί για τα µαστιχόδενδρα και τον κάµπο µε τα εσπεριδοειδή. Tα τελευταία χρόνια, ωστόσο, χτίζει χρόνο µε το χρόνο το όνοµά της και στην παραγωγή µπύρας.

Με δύο νέες ποικιλίες και ψηφιακή διαχείριση το κριθάρι της Αθηναϊκής

Δύο νέες ποικιλίες βυνοποιήσιμου κριθαριού μαζί με ένα ολοκληρωμένο πακέτο ψηφιακής διαχείρισης της συμβολαιακής καλλιέργειας από τους αγρότες, φέρνει σύντομα στην αγορά η Αθηναϊκή Ζυθοποιία.