Μια imperial stout 12μηνης βαρελίσιας ωρίμανσης παρουσίασε η μικροζυθοποιία Paragon

Κοινοποίηση:

Την πρώτη ετικέτα του πρότζεκτ μπυρών βαρελίσιας ωρίμανσης της παρουσίασε η μικροζυθοποιία Paragon με έδρα την Ηλιούπολη.

Ο λόγος για την δυνατή Imperial Stout μπύρα «Outset» με περιεκτικότητα αλκοόλ 15% που ωρίμασε σε πρώην βαρέλια μπέρμπον επί 12 μήνες. Αφού άδειασαν, τα βαρέλια γέμισαν με σιρόπι σφενδάμου και εν τέλει με την stout της μικροζυθοποιίας.

Η «Outset» διακρίνεται από αρώματα και γεύση σοκολάτας, γλυκύτητα μπέρμπον και νότες από μαύρα μούρα. Για το γέμισμα της δεξαμενής 1.000 λίτρων χρειάστηκαν 66 ώρες συνεχόμενης ζύμωσης.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία αυξάνει το κοινωνικο-οικονομικό της αποτύπωμα, στους μοχλούς η «Έξυπνη Σπορά»

Ανάπτυξη 85% σημείωσε την τριετία 2021-2024 η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, με 763 εκατ. ευρώ προστιθέμενης αξίας στην ελληνική οικονομία και επιρροή σε 37.000 θέσεις εργασίας σύμφωνα με τη νέα Μελέτη Κοινωνικο-Οικονομικού Αντικτύπου της για το 2024.

Σε νέα μονάδα παραγωγής μπύρας στο Μεξικό αξίας άνω των 2 δισ. επενδύει η Heineken

Το έργο, το οποίο αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις της εταιρείας στο Μεξικό τα τελευταία χρόνια, ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου της προέδρου της χώρας, Claudia Sheinbaum.

Δυνατή αρωματική fruit saison από τις μικροζυθοποιίες Alea Brewing και Retimi Microbrewery

Μια δυνατή αρωματική fruit saison με περιεκτικότητα 8% είναι η νέα συνεργατική ετικέτα «Espina» από τις μικροζυθοποιίες Alea Brewing Co. και Retimi Craft Beer. Η καινούργια μπύρα θα διατίθεται σε φιάλη 750ml και σε βαρέλι και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στα πλαίσια του Alea Craft Beer Festival το Σάββατο 21 Ιουνίου.

Προτεινόμενα

Με δύο νέες ποικιλίες και ψηφιακή διαχείριση το κριθάρι της Αθηναϊκής

Δύο νέες ποικιλίες βυνοποιήσιμου κριθαριού μαζί με ένα ολοκληρωμένο πακέτο ψηφιακής διαχείρισης της συμβολαιακής καλλιέργειας από τους αγρότες, φέρνει σύντομα στην αγορά η Αθηναϊκή Ζυθοποιία.