Την πρώτη τους μπύρα με χαμηλή περιεκτικότητα αλκοόλ ανακοίνωσαν οι Iron Maiden

Κοινοποίηση:

Την πρώτη τους μπύρα με χαμηλή περιεκτικότητα αλκοόλ, «Running Free», ανακοίνωσαν οι Iron Maiden, προσφέροντας μια πιο υγιεινή επιλογή στους λάτρεις του ιστορικού metal συγκροτήματος και των μπυρών Trooper.

Πρόκειται για μια χρυσή dry-hopped lager με λυκίσκους Cascade, Citra και Motueka, με περιεκτικότητα 0,4% ABV, που φέρει την υπογραφή του τραγουδιστή των Iron Maiden, Bruce Dickinson.

H ονομασία της «Running Free» προέρχεται από το ομώνυμο τραγούδι από το πρώτο album των βρετανών «Iron Maiden», που κυκλοφόρησε το μακρινό 1980 και για πολλά χρόνια αποτελούσε μια σταθερή παρουσία στις συναυλίες των θρύλων του σκληρού ήχου.

Το λανσάρισμα της «Running Free» συνόδεψε και η ανακοίνωση της ετικέτας «Trooper Swedish Lager» σε συνεργασία με την ζυθοποιία Nils Oscar, η οποία είναι μια χρυσαφένια lager περιεκτικότητας 5% αλκοόλ με λυκίσκους Sabro, Cascade, Citra και Spalter Select δίνοντας της ένα ευχάριστο άρωμα και μια ισχυρή γεύση.

Αμφότερες οι νέες ετικέτες των Iron Maiden διατίθενται ήδη για προ-παραγγελία και οι παραδόσεις θα αρχίσουν από τα τέλη Οκτωβρίου.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Tο Οktoberfest έρχεται ξανά στο Χαλάνδρι στην αυλή της ζυθοποιίας Αναστασίου

Η μικρή ζυθοποιία των βορείων προαστίων έχει ζυθοποιήσει γερμανικού τύπου συνταγές αποκλειστικά για την εκδήλωση, καθώς θα παρουσιάσει και την νέα της συνεργατική συνταγή. Από την εκδήλωση δεν θα λείπει και ένα απολαυστικό μενού με γερμανικές λιχουδιές.

Προτεινόμενα

Κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις των καταναλωτών οι μπύρες με άρωμα και ιδιαίτερες γεύσεις

Ακολουθώντας την τάση της αγοράς για αρωματικά ποτά, οι ζυθοποιοί έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους προς την παραγωγή μπυρών με αρώματα, όπως προέκυψε από το συνέδριο International Beer Strategies Conference στην Πορτογαλία.