Μία δεκαετία 56 Isles με ειδική έκδοση για το χαρακτηριστικό μπλε μπουκάλι της Lager της

Κοινοποίηση:

Μία δεκαετία λειτουργίας έκλεισε η μικροζυθοποιία Πάρου, 56 Isles, που ανακοίνωσε μια ειδική έκδοση του χαρακτηριστικού μπλε μπουκαλιού που συνοδεύει την σημαντικότερη ετικέτα της, ήτοι της Blue Bottle Pilsner.

Η ειδική έκδοση του μπουκαλιού φέρει μια ειδικά σχεδιασμένη ετικέτα στην οποία αναγράφεται «10 χρόνια ζύμωσης με το πνεύμα του Αιγαίου». Η Blue Bottle Pilsner είναι η πρώτη που κυκλοφόρησε η μικρουζυθοποιία από την Πάρο το 2016 και έκτοτε αποτελεί το σήμα κατατεθέν της. Πρόκειται για μια ελαφριά ξανθιά μπύρα, περιεκτικότητας 5,2% ABV, που ξεχωρίζει για το έντονο άρωμα της και την γεύση από κριθάρι που καλλιεργείται στο γνωστό νησί των Κυκλάδων.

Για την ποιότητα της έχει διακριθεί δύο φορές με great taste awards, πρώτα το 2017, δίνοντας στην εταιρεία το έναυσμα να συνεχίσει να δημιουργεί και να επεκτείνει την γκάμα προϊόντων της, με το δεύτερο αστέρι να έρχεται δύο χρόνια αργότερα και το 2019.

Στα 10 χρόνια λειτουργία της, οι ιδρυτές της εταιρείας, Νίκος Παυλάκης και Μαρίνος Αλεξάνδρου, έχουν καταφέρει να καθιερώσουν την 56 Isles, ως μια από τις σημαντικότερες επιλογές της craft σκηνής των ελληνικών νησιών, και όχι μόνο, με την συνέχεια να αναμένεται με ανυπομονησία.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Η μπύρα ΝΗΣΟΣ παρούσα στους αγώνες ανοιχτής θαλάσσης του ΠΟΙΑΘ

Η μπύρα ΝΗΣΟΣ, πρεσβευτής της Τήνου, των ελληνικών νησιών και της Ελλάδας και παράλληλα άρρηκτα συνδεδεμένη με τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα, υποστηρίζει ένθερμα και φέτος τους αγώνες του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ).

Πώς κατάφερε να ξεχωρίσει το Alea Craft Beer Festival

Σε μία πληθώρα από εκδηλώσεις γύρω από την μπύρα που γίνονται κάθε χρόνο στη χώρα μας, η ομάδα της Alea Brewing Co. κατάφερε να διοργανώσει ένα φεστιβάλ διαφορετικό από τα άλλα.

Γερμανική startup εκμεταλλεύεται τα κατάλοιπα της παραγωγής μπύρας για μείωση περιβαλλοντικών ρύπων

Η γερμανική startup HopfON, ακολουθώντας το παράδειγμα του οργανισμού Society of Hop Research στην Βαυαρία, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τα κατάλοιπα της διαδικασίας παραγωγής μπύρας μέσω