Για τέταρτη διαδοχική χρονιά στη λίστα κορυφαίων εργοδοτών παγκοσμίως η Carlsberg

Κοινοποίηση:

Για τέταρτη διαδοχική χρονιά η Carlsberg συμπεριλαμβάνεται στη λίστα κορυφαίων εργοδοτών «Forbes’ World’s Best Employers». Η επιλογή πραγματοποιείται βάσει αξιολόγησης των εργοδοτών από τους υπαλλήλους τους με κριτήρια όπως τις δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης, το εργασιακό περιβάλλον και την προσαρμοστικότητα σε πολιτικές εξ αποστάσεως εργασίας.

Στη λίστα της Forbes, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ερευνητική εταιρεία Statista, συμμετείχαν περισσότεροι από 300.000 εργαζόμενοι από 50 χώρες. Αναφορικά με τη σημαντική αναγνώριση, η υπεύθυνη του τμήματος HR του ομίλου Carlsberg, Susanne Skippari ανέφερε ότι «Η αναγνώριση αυτή οφείλεται πραγματικά στους ανθρώπους της εταιρείας. Η αφοσίωση και το πάθος τους πραγματικά καθιστούν την Carlsberg ένα μέρος όπου εξελισσόμαστε μαζί και βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Είμαι περήφανη για όσα καταφέρνουμε ως ομάδα».

Η φετινή κατάταξη εργοδοτών της Forbes είδε τον δανέζικο κολοσσό της μπύρας να βελτιώνει τη θέση του τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και σε εγχώριο. Στη σχετική της ανακοίνωση η Carlsberg αναφέρει πως η πολιτική ανάπτυξης της σε μεγάλο βαθμό στηρίζεται στην ανάπτυξη, η οποία στηρίζεται σε μια κοινή αντίληψη για την καινοτομία, την αποδοχή της διαφορετικότητας και την ανθεκτικότητα.  Τέλος, η εταιρεία επισημαίνει ότι πρωταρχικός στόχος της είναι να ενθαρρύνει τις ομάδες εργαζομένων της να επιτύχουν τόσο επαγγελματικά, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Από τον τόπο της και για τον τόπο της η μπύρα Carpinus

Η craft σκηνή βρίσκεται σε περίοδο άνθισης στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, µε πολλές µικροζυθοποιίες να δηµιουργούνται σε κάθε γωνιά της χώρας. Σε αυτές  ανήκει και η Carpinus, µια µικρή µονάδα παραγωγής ζύθου,  που έχει ως στόχο να αναδείξει τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της Ευρυτανίας και που συµµετέχει σταθερά σε όλες τις διοργανώσεις του χώρου.

Αύξηση πωλήσεων και ικανοποιητικές επιδόσεις για τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης το 2024

Θετικό ήταν το πρόσημο στο 2024 για τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης. Η ελληνική ζυθοποιία πέτυχε μικρή αύξηση ύψους 2,1% των καθαρών εσόδων από τις πωλήσεις της, τα οποία ανήλθαν σε 31.249.376,57 ευρώ, έναντι 30.609.506,27 ευρώ το 2023.

Επέστρεψε με νέα εμφάνιση η συνεργατική ετικέτα μπύρας NEIPA «Ωκυρρόη»

Σε νέα συσκευασία επέστρεψε η συνεργατική New England IPA (NEIPA) «Ωκυρρόη» από τις Ζυθοποιιές Αναστασίου και Πηνειού. Πρόκειται για μια φρέσκια μπύρα NEIPA που διακρίνεται από λυκίσκους Motueka, Galaxy και Citra και έχει περιεκτικότητα αλκοόλ 5,5% ABV. Στη γεύση της διακρίνονται αρώματα ροδάκινου και τροπικών φρούτων ενώ το χρώμα της είναι θολό κίτρινο.

Προτεινόμενα

Τέλος η ζυθοποιία της Heineken στο Βιετνάμ λόγω μείωσης της ζήτησης

Η Heineken, η δεύτερη μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο, πρόκειται να κλείσει ένα από τα ζυθοποιεία της στο Βιετνάμ λόγω της μειωμένης ζήτησης και των αλλαγών στα καταναλωτικά πρότυπα στη χώρα. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η εγκατάσταση στην κεντρική επαρχία Κουάνγκ Ναμ θα αναστείλει τη λειτουργία της από αυτόν τον μήνα.

Μπύρα από 100% αναγεννητικά καλλιεργημένο κριθάρι παρουσιάζει η Carlsberg

Την μπύρα «Grobund» από 100% αναγεννητικά καλλιεργημένες βύνες κριθαριού θα παρουσιάσει στο φεστιβάλ Folkemødet ο δανέζικος κολοσσός της μπύρας Carlsberg. Αυτή είναι η πρώτη μπύρα αυτού του είδους στη Δανία, ενώ από την επόμενη χρονιά όλες οι μπύρες της εταιρείας θα παράγονται από αναγεννητικά καλλιεργημένες βύνες κριθαριού με περισσότερα από 100 εκατ. λίτρα μπύρας.

Αισιόδοξοι παρά την πολιτική δασμών των ΗΠΑ παραμένουν οι κολοσσοί της ευρωπαϊκής μπύρας

Αισιόδοξοι ότι θα ακολουθήσουν τροχιά ανάπτυξης παρά την απειλή των δασμών των ΗΠΑ παραμένουν οι μεγαλύτεροι παραγωγοί μπύρας της Ευρώπης, έπειτα από τις ικανοποιητικές τους αποδόσεις στο α’ τρίμηνο του 2025.