Η Βεργίνα Alcohol Free κράτησε συντροφιά στους δρομείς του 7ου αγώνα Kerkini Lake Run

Κοινοποίηση:

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε, με τα προϊόντα της, την Βεργίνα Αlchool Free και το τσάι Tuvunu, συμμετείχε ως επίσημος χορηγός στο 7ο Kerkini Lake Run, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιουνίου 2025 στο μαγευτικό τοπίο της λίμνης Κερκίνης, στη Σερραϊκή ύπαιθρο.

Η διοργάνωση, που τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του ΕΟΤ, συγκέντρωσε περισσότερους από 2.500 δρομείς και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία αθλητισμού, φύσης και ευεξίας. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να τρέξουν σε διαδρομές 21K, 10K, 6K και 1K (παιδικός αγώνας), απολαμβάνοντας το φυσικό κάλλος του υγροτόπου της Κερκίνης.

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης, με σταθερή προσήλωση στην προώθηση ενός υγιεινού και ισορροπημένου τρόπου ζωής, προσέφερε στους δρομείς την δροσερή Βεργίνα Alcohol Free που προσφέρει ενυδάτωση και περιέχει πολυφαινολικές ενώσεις με αντιφλεγμονώδη δράση, καθώς και το καινοτόμο Tuvunu, το φυσικό αφέψημα τσάι του βουνού με λεμόνι και μέλι, ιδανικό για ενυδάτωση και αναζωογόνηση για τους αθλητές. Σε όλη τη διάρκεια του Lake Run οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα μας, να ενημερωθούν για τα οφέλη τους και να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης μετά τον αγώνα.

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης, ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές του Kerkini Lake Run 2025 για την άψογη συνεργασία και δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει δράσεις που προάγουν την υγεία, τον αθλητισμό και την ελληνική φύση.

Στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της για την προώθηση του αθλητισμού και της συμπερίληψης, η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε, έχει ιδρύσει την Βεργίνα Alcohol Free Running Team, μια πανελλαδική δρομική ομάδα που συμμετέχει ενεργά σε σημαντικά δρομικά events ανά την Ελλάδα, μεταφέροντας το μήνυμα ενός προσιτού και χωρίς αποκλεισμούς αθλητισμού.

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε., παραμένοντας πιστή στις αρχές της εταιρικής υπευθυνότητας και με σταθερή προσήλωση στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, συνεχίζει να ενισχύει δράσεις που προάγουν την υγεία, την άθληση και την συνεργασία με τοπικούς φορείς. Η διαχρονική της σχέση με την τοπική κοινωνία ενισχύεται μέσα από τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, που φέρνουν κοντά πολίτες, φορείς και εθελοντές σε ένα κοινό όραμα: την ανάδειξη του αθλητισμού και της ευεξίας ως τρόπου ζωής.

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Kalamata Lager, μία μπύρα με όνομα-φόρο τιμής στον τόπο παραγωγής και προέλευσής της

Μία χειροποίητη, αφιλτράριστη και µη παστεριωµένη Lager χρυσαφένιου χρώµατος όπου ο βυνώδης χαρακτήρας και τα αρώµατα ψωµιού συνυπάρχουν αρµονικά µε την ήπια πικράδα και τα διακριτικά γήινα αρώµατα λουλουδιών και βοτάνων είναι η Kalamata Lager της Kalamata’s Beer Company.

Όλα τα κιλά και τιμή 21 λεπτά για το κριθάρι ανακοίνωσε η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης

Το σύνολο της φετινής παραγωγής, για όλα τα κιλά που παραδίδει ο παραγωγός, και στην προσυμφωνημένη τιμή των 21 λεπτών ανά κιλό, που τυγχάνει και η καλύτερη τιμή στην αγορά, θα απορροφήσει και φέτος η ΒΕΡΓΙΝΑ από τους παραγωγούς βυνοποιήσιμου κριθαριού, με τους οποίους συνεργάζεται στο πλαίσιο του μοντέλου της συμβολαιακής καλλιέργειας, χωρίς πλαφόν στα παραδοτέα κιλά. Η μέση στρεμματική απόδοση ανήλθε στα 470 κιλά ανά στρέμμα, «σημαντική επίδοση» όπως προσδιορίστηκε  από τον επικεφαλής Γεωπόνο της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. (ΒΕΡΓΙΝΑ) κ. Χ. Αραμπατζόγλου.

Η Βεργίνα Alcohol Free ξεχώρισε στα πλαίσια του δεύτερου αγώνα Galatsi Night Run

Η Βεργίνα Alcohol Free ξεχώρισε στα πλαίσια του δεύτερου αγώνα Galatsi Night Run που διεξήχθη το Σάββατο 28 Ιουνίου, με τους συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα οφέλη της καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η Βεργίνα στηρίζει την αγροτική εκπαίδευση με χορήγηση υποτροφίας στην ΑΓΣ

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε (ΒΕΡΓΙΝΑ) στηρίζει ενεργά για δεκαετίες τώρα την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College, που προετοιμάζει τους αποφοίτους για ανάληψη κυρίαρχων ρόλων στην κοινωνική ζωή και για ποικίλες επαγγελματικές σταδιοδρομίες στη γεωργία, την επιστήμη και τη βιομηχανία τροφίμων μέσω της μάθησης αγροτικών και επιχειρηματικών πρακτικών που είναι οικονομικά βιώσιμες, φιλικές προς το περιβάλλον και κοινωνικά υπεύθυνες.