Επικοινωνεί με το κρασί η νέα μπύρα Wild Ale της μικροζυθοποιίας Seven Island Brewery

Κοινοποίηση:

Με την 18μηνης ωρίμανσης σε δρύινο βαρέλι Wild Ale, The Last Chapter ολοκληρώνει τη νέα της τριλογία «Forbiden Eden» η μικροζυθοποιία Seven Island.

Η νέα μπύρα που επαναζυμώνεται με σταφύλια Merlot ισορροπεί στη λεπτή γραμμή μεταξύ της «άγριας» ομορφιάς που της παρέχει η μικτή ζύμωση και του εκλεπτυσμένου χαρακτήρα του φυσικού κρασιού.

Το χρώμα της είναι βαθύ ρουμπινί και διακρίνεται από φρουτώδη αρώματα, ενώ στον ουρανίσκο αφήνει μια σύνθετη γεύση στην οποία κυριαρχεί το σταφύλι.  Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση πρόκειται για μια μπύρα που δε δανείζεται απλά στοιχεία από το κρασί, αλλά επικοινωνεί μαζί του.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Αύξηση πωλήσεων για τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης το 2024

Θετικό ήταν το πρόσημο στο 2024 για τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης. Η ελληνική ζυθοποιία πέτυχε μικρή αύξηση ύψους 2,1% των καθαρών εσόδων από τις πωλήσεις της, τα οποία ανήλθαν σε 31.249.376,57 ευρώ, έναντι 30.609.506,27 ευρώ το 2023.

Επέστρεψε με νέα εμφάνιση η συνεργατική NEIPA «Ωκυρρόη»

Σε νέα συσκευασία επέστρεψε η συνεργατική New England IPA (NEIPA) «Ωκυρρόη» από τις Ζυθοποιιές Αναστασίου και Πηνειού. Πρόκειται για μια φρέσκια μπύρα NEIPA που διακρίνεται από λυκίσκους Motueka, Galaxy και Citra και έχει περιεκτικότητα αλκοόλ 5,5% ABV. Στη γεύση της διακρίνονται αρώματα ροδάκινου και τροπικών φρούτων ενώ το χρώμα της είναι θολό κίτρινο.

Η Diageo υπερδιπλασιάζει την παραγωγή Guinness για να καλύψει την παγκόσμια ζήτηση

Η Diageo σχεδιάζει μια σημαντική επέκταση του νέου ζυθοποιείου της αξίας 200 εκατομμυρίων ευρώ στο Littleconnell, Co Kildare, ως απάντηση στην αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για τις μπύρες Guinness και Guinness 0.0.

Προτεινόμενα