Στην Αμερική για δουλειές η ελληνική Seven Island Brewery

Κοινοποίηση:

Για ακόμα μια φορά η νομαδική μικροζυθοποιία της Κέρκυρας Seven Island Brewery διασχίζει τον Ατλαντικό και περιοδεύει στην Αμερική, αποδεικνύοντας την αφοσίωση της στην προώθηση της ελληνικής craft σκηνής στον παγκόσμιο χάρτη .

Το ταξίδι της Seven Island Brewery θα δει τις ετικέτες της ζυθοποιίας να περνούν από την Φλόριντα, την Καλιφόρνια και την Νεβάδα, ενώ σκοπός του συναρπαστικού εγχειρήματος της μικροζυθοποιίας από την Κέρκυρα είναι η συμμετοχή σε φεστιβάλ μπύρας, η σύναψη νέων συνεργασιών και η επέκταση των δραστηριοτήτων της σε νέες αγορές.

 

Η δραστηριότητα της Seven Island Brewery χαρακτηρίζεται από τον αέναο αγώνα της για καινοτομία, που ποτέ δεν περιορίστηκε εντός των Ελληνικών συνόρων, αφού εκ καταβολής της ίδρυσης της το 2014 από τον Λευτέρη Μεσιμέρη και του Κωνσταντίνο Πουγατσιά, όραμα της επιχείρησης είναι η εκτίναξη της ελληνικής craft σκηνής σε νέα ύψη.

Μάρτυρας της τόλμης που χαρακτηρίζει κάθε βήμα της ζυθοποιίας είναι και πρόσφατη συμμετοχή της στο Porto Beer Fest στην Πορτογαλία τον φετινό Ιούνιο, ένα ταξίδι που δεν περιορίστηκε στα πλαίσια του φεστιβάλ, αλλά οδήγησε και σε μια νέα συνεργασία με την ζυθοποιία με έδρα την Λισαβόνα, Dois Corvos, για την δημιουργία της νέας ετικέτας «Loukoumades».

Πρόκειται για μια επιβλητική Imperial Stout με περιεκτικότητα 10% αλκοόλ και γεύση από λουκουμάδες, δίνοντας ένα ελληνικό άρωμα στο ποτήρι των καταναλωτών, λόγω του μοναδικού συνδυασμού του κακάο, της κανέλας και των καρυδιών πεκάν που προσδίδει μια ευχάριστη γλυκύτητα στο αγαπημένο ποτό.

Με το ταξίδι της Seven Island Brewery στην Αμερική να είναι σε πλήρη εξέλιξη, η ανυπομονησία κορυφώνεται για τις νέες μοναδικές συνεργασίες που αναμένεται να γεννηθούν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, δίνοντας συνέχεια στην Οδύσσεια της Seven Island Brewery για καινοτομία.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Το Athens Beer Weekend απογειώνει την ελληνική μικροζυθοποιεία στην Δημοτική Αγορά της Κυψέλης

Παρουσία κορυφαίων ονομάτων της ελληνικής μικροζυθοποιείας θα πραγματοποιηθεί στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης το φετινό Athens Beer Weekend στις 14-15 Σεπτεμβρίου. Ενδεικτικά στον χώρο θα βρίσκονται

Η αγάπη για τη Λάρισα έγινε Λόλα

«Το τρίπτυχο που απαιτείται για µια οργανωµένη µικροζυθοποιία είναι πολύ καλός σχεδιασµός, ανάλογη επένδυση και καλή οµάδα. Στη δική µας περίπτωση ο σχεδιασµός του έργου τεχνικά αλλά και η ωρίµανση της ιδέας και του επιχειρηµατικού σχεδίου άρχισε σχεδόν από το 2016» απαντά όταν ερωτάται για τη µυστική συνταγή της επιτυχίας του εγχειρήµατός του ο Γιώργος Πέτρου, συνιδρυτής και διευθύνων σύµβουλος της Ζυθοποιίας Πηνειού.

Κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις των καταναλωτών οι μπύρες με άρωμα και ιδιαίτερες γεύσεις

Ακολουθώντας την τάση της αγοράς για αρωματικά ποτά, οι ζυθοποιοί έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους προς την παραγωγή μπυρών με αρώματα, όπως προέκυψε από το συνέδριο International Beer Strategies Conference στην Πορτογαλία.