Alea Brewing και Last Row ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια νέα Imperial Stout

Κοινοποίηση:

Η μικροζυθοποιία Alea Brewing Co. και Last Row Beer Bar στο Μαρούσι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν την καινούργια Imperial Stout «Monkey Island» με περιεκτικότητα αλκοόλ 10%.

Πρόκειται για μια μπύρα με μεταξένια υφή και μεσαίο σώμα που διακρίνεται από αρώματα φρεσκοαλεσμένου καφέ, σοκολάτας και μαύρων μούρων.

Η επίσημη κυκλοφορία της «Monkey Island» θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου στο taproom του Last Row

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής

Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι σε… καταραμένα νερά! Η Alea Brewing Co. ενώνει δυνάμεις με το καταπληκτικό taproom  Last Row στο Μαρούσι και παρουσιάζει τη Monkey Island, μια Imperial Stout 10% που υπόσχεται να σας παρασύρει σε μια σκοτεινή, απολαυστική περιπέτεια.

Με μεταξένια υφή και μεσαίο σώμα, η Monkey Island ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή με την εκρηκτική αρωματική της παλέτα: φρεσκοαλεσμένος καφές, πλούσια σοκολάτα και μαύρα μούρα δημιουργούν έναν καταιγισμό αρωμάτων που προϊδεάζει για όσα θα ακολουθήσουν. Στο στόμα, η εμπειρία απογειώνεται: γεμάτη, ισορροπημένη, με μια μακρά επίγευση που κρατά ζωντανές όλες τις παραπάνω νότες σε μια απολαυστική, συνεκτική «ομοσπονδία» γεύσεων.

Την ετικέτα υπογράφει το Symbolic Design Studio, το οποίο δημιούργησε ένα δυναμικό εικονογραφικό σύμπαν: μια μαϊμού–καπετάνιος κάθεται πάνω σε ένα παλιό σεντούκι που μόλις έχει ξεβραστεί στο θρυλικό, σκοτεινό Monkey Island — ένα νησί όπου οι πολλές νεκροκεφαλές στο τοπίο προδίδουν πως κάτι δεν πάει καθόλου καλά…

Η μπύρα κυκλοφορεί σε κουτάκι 330ml αλλά και σε βαρέλι για όσους θέλουν να τη ζήσουν on tap.

Επίσημη κυκλοφορία:

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στο Last Row!

Μια βραδιά αφιερωμένη εξολοκλήρου στη Monkey Island, όπου η σκοτεινή μας stout θα έχει την τιμητική της!

Στα decks ο DJ Hay Stef.

Μετά τις 20:00, Θέμιδος 10, Μαρούσι.

Ελάτε να τη δοκιμάσετε εκεί!

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Πρωταθλήτρια στην κατανάλωση μη-αλκοολούχων μπυρών η Γερμανία

Οι Γερμανοί καταναλωτές φαίνεται πως πρωταγωνιστούν στην κατανάλωση μη αλκοολούχων μπυρών παγκοσμίως, με το 40% να έχει καταναλώσει κάποια ετικέτα άνευ αλκοόλ το τελευταίο εξάμηνο σύμφωνα με νέα έρευνα της IWSR Bevtrac.

Προτεινόμενα

Αθήνα και Βόλος ενώνουν τις δυνάμεις τους για το λανσάρισμα της νέας συνεργατικής ετικέτας Φόλος

Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Βόλος, ή αλλιώς μικροζυθοποιία Αναστασίου, Paragon Brewery και Local Streets ένωσαν τις δυνάμεις τους για την παραγωγή της νέας συνεργατικής ετικέτας Φόλος.

Την ένωση της ιστορίας με το παρόν επιδιώκει η Ημέρα Διατήρησης της Καπνιστής Μπύρας

Την διάσωση της καπνιστής μπύρας επιχειρεί η εταιρεία Schlenkerla, καθιερώνοντας την 23η Ιουλίου, ως Ημέρα Διατήρησης της Καπνιστής Μπύρας. Η επιλογή της ημερομηνίας δεν είναι τυχαία καθώς σηματοδοτεί την ημέρα που κατασκευάστηκε η πρώτη μηχανή ξήρανσης βύνης χωρίς καπνό, η οποία κατέστησε την καπνιστή μπύρα (Rauchbier) είδος προς εξαφάνιση.

Μπαίνει δυναμικά στο φθινόπωρο με μια νέα Hazy IPA ετικέτα η μικροζυθοποιία Alea Brewing

Έντονα φρουτώδη χαρακτήρα και απαλή πικράδα στο τελείωμα διακρίνουν τη νέα Hazy IPA της Alea Brewing Co. η οποία μπαίνει δημιουργικά στο φθινόπωρο. Η πρώτη επίσημη παρουσίαση της νέας ετικέτας θα πραγματοποιηθεί στο Last Row στο Μαρούσι.

Δυνατή αρωματική fruit saison από τις μικροζυθοποιίες Alea Brewing και Retimi Microbrewery

Μια δυνατή αρωματική fruit saison με περιεκτικότητα 8% είναι η νέα συνεργατική ετικέτα «Espina» από τις μικροζυθοποιίες Alea Brewing Co. και Retimi Craft Beer. Η καινούργια μπύρα θα διατίθεται σε φιάλη 750ml και σε βαρέλι και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στα πλαίσια του Alea Craft Beer Festival το Σάββατο 21 Ιουνίου.