Η ΜΑΜΟΣ αναδεικνύει την έμπρακτη σύνδεση της με το ελληνικό τραπέζι

Κοινοποίηση:

Η ΜΑΜΟΣ επιστρέφει με μία καμπάνια εμπνευσμένη από την πιο αυθεντική  ελληνική εμπειρία: ένα τραπέζι γεμάτο λαχταριστά φαγητά, παγωμένη μπύρα, ατέλειωτες κουβέντες και τον Πέτρο Μάμο να εμφανίζεται τη στιγμή που το πάθος ζητά να μοιραστεί.

Με έμπνευση από τους γνωστούς «κανόνες» του ελληνικού τραπεζιού, η νέα τηλεοπτική και ψηφιακή καμπάνια της ΜΑΜΟΣ αναδεικνύει φράσεις που όλοι έχουμε ακούσει. Τοποθετώντας τις όμως στο πραγματικό πνεύμα ενός τραπεζιού, ανατρέπει καθιερωμένες εκφράσεις όπως «Όταν τρώμε δεν μιλάμε» και «Μεγάλη μπουκιά φάε. Μεγάλη κουβέντα μην πεις». Κάθε τέτοια ανατροπή γίνεται και μια προτροπή για τόλμη, που εκφράζεται μέσα από νέα μηνύματα: «Όταν τρώμε… μιλάμε και λέμε πολλά.» και «Μεγάλη μπουκιά φάε… Μεγάλη κουβέντα… πες. Και το πάθος σου μοιράσου.»

Μας προσκαλεί λοιπόν να ανακαλύψουμε το καθ’ όλα ελληνικό savoir vivre, το οποίο απαρτίζεται από γεύσεις, ελεύθερες σκέψεις και φυσικά μπύρα ΜΑΜΟΣ.
Η ΜΑΜΟΣ αποδεικνύει την έμπρακτη σύνδεσή της με το αυθεντικό ελληνικό τραπέζι μέσα από την πανελλαδική της παρουσία στα μεγαλύτερα food festivals της χώρας, εκεί όπου οι γεύσεις συναντούν τις στιγμές και το μοίρασμα έχει την τιμητική του.

Η καμπάνια έκανε πρεμιέρα στις 22 Μαΐου σε τηλεόραση και ψηφιακά μέσα, βάζοντας το δικό της λιθαράκι σε αυτό που αποκαλούμε «μοίρασμα», τονίζοντας όλες εκείνες τις μεγαλόπνοες κουβέντες που σε κάθε γουλιά, γίνονται ακόμη πιο δικές μας.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Διπλωματικές αρχές του ECDC Club υποδέχθηκε η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης, στόχος η εξωστρέφεια

Πολυμελή αντιπροσωπεία εμπορικών ακολούθων και διπλωματικών αρχών-μελών του ECDC Club από διάφορες χώρες υποδέχθηκε την Πέμπτη 22 Μαΐου η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης. Στόχος της επίσκεψης ήταν η υποστήριξη του επιχειρηματικού οικοσυστήματος, καθώς και η διείσδυση σε νέες αγορές.

Κεντρίζει το ενδιαφέρον των ζυθοποιών παγκοσμίως ο ιδιαίτερος αμερικανικός λυκίσκος Strata

Ο αμερικανικός λυκίσκος Strata, ο οποίος δημιουργήθηκε το 2018 από την Indie Hops σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των παραγωγών μπύρας λόγω των ασυνήθιστων αρωμάτων και γεύσεων του, και ειδικά των απαλών αρωμάτων εσπεριδοειδών από τη ζώνη του Ειρηνικού. Από την Παρασκευή 23 Μαΐου και για δύο εβδομάδες έχει την τιμητική του μέσω μιας συνεργασίας παραγωγών στο Oregon, υπό το όνομα Oregon Homegrown.

Ζυθοποιία Αναστασίου και Samos Beer παρουσιάζουν τη συνεργατική ετικέτα «Θαλλώ»

Η English golden ale «Θαλλώ» είναι το γέννημα της νέας συνεργασίας της Ζυθοποιίας Αναστασίου με την Samos Beer. Πρωταγωνιστής της ετικέτας με περιεκτικότητα αλκοόλ 4,5% είναι η βρετανική ποικιλία λυκίσκου Harlequin.

Προτεινόμενα

Συνεχίζουν να ανθίζουν οι ελληνικές μικροζυθοποιίες, σύντομα εκσυγχρονισμός της νομοθεσίας

Μικρές και μεγάλες ελληνικές -και όχι μόνο- ζυθοποιίες ένωσε το δεύτερο World of Beer Festival που διοργανώθηκε από την Forum ΑΕ υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών στην Τεχνόπολη Αθηνών μεταξύ 9-11 Μαΐου. Στο χώρο του φεστιβάλ επικρατούσε μια διάχυτη αισιοδοξία ότι η εγχώρια craft σκηνή θα συνεχίσει να μεγαλώνει και το 2025, την οποία μετέδωσαν στο Beer and Brunch οι παραγωγοί, ωστόσο δεν έλλειψαν και οι πιο συγκρατημένες απόψεις.

Mega ηλιοθερμικό σύστημα από την ELPEDISON για χάρη της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας

Η ΕLPEDISON, στο πλαίσιο παροχής ενεργειακών υπηρεσιών σε εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες, υπέγραψε 15ετή συμφωνία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, για την κατασκευή και λειτουργία ηλιοθερμικού συστήματος παραγωγής ατμού, ονομαστικής ισχύος 5,75 MWth, που θα συνοδεύεται από σύστημα αποθήκευσης ατμού 15,5 MWhth. Το εν λόγω σύστημα έχει στόχο να καλύψει το 25% της συνολικής θερμικής ενέργειας που απαιτείται για την παραγωγή ατμού, στη βιομηχανική εγκατάσταση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στην Πάτρα, όπου η ELPEDISON έχει ήδη κατασκευάσει Φωτοβολταϊκό σύστημα 1 MWp.