Πρώτη παντού η πρώτη της Λάρισας, βραβευμένη και για τη γεύση της η Lola Pilsner

Κοινοποίηση:

Ξανθιά και σχεδόν διαυγής, µε λευκό αφρό µεγάλης διάρκειας. Στη µύτη διακρίνουµε διακριτικά γήινα και ελαφρώς πικάντικα αρώµατα. Στο στόµα, η γλυκύτητα της βύνης µαζί µε τη ελαφριά γεύση µπισκότου δένει αρµονικά µε τα διακριτικά αρώµατα του Τσέχικου λυκίσκου. Η επίγευση της Lola Pilsner είναι ελαφρώς πικρή, πικάντικη και µε µεγάλη διάρκεια, όπως ακριβώς αρµόζει σε µια κλασική Τσέχικη Pils ενώ η προτεινόµενη θερµοκρασία σερβιρίσµατος είναι 4οC.

Το 2021 η πρώτη µπύρα της Ζυθοποιίας Πηνειού βραβεύτηκε από το International Taste Institute, τον παγκόσµιο ηγέτη στην αξιολόγηση και πιστοποίηση καταναλωτικών τροφίµων & ποτών από επαγγελµατίες, µε Superior Taste Award, συνιστώντας άλλη µια πρωτιά για τη µικροζυθοποιία της Λάρισας, η οποία πρόσφατα και µεταξύ άλλων κατάφερε να ψηφιοποιήσει πλήρως τις παραγωγικές διαδικασίες της και να εφαρµόσει τεχνητή νοηµοσύνη µε σκοπό τη βελτιστοποίηση του τρόπου λειτουργίας της. Και έπεται συνέχεια…

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Χάνει το «τρένο» των νέων καταναλωτών η craft μπύρα στις ΗΠΑ, αναγκαία η αλλαγή στρατηγικής

Νέα έρευνα της εταιρείας CGA by NIQ δείχνει ότι η craft μπύρα χάνει έδαφος με τους νέους καταναλωτές παρά την απήχηση της στο εμπόριο των ΗΠΑ, και καταδεικνύει την ανάγκη για υιοθεσία νέων στρατηγικών που να ταιριάζουν στις προτιμήσεις της Gen Ζ.

Σε καθοδική τροχιά η παραγωγή μπύρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αντιστέκεται στην αρνητική τάση η Ελλάδα

Η παραγωγή μπύρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση συνέχισε να σημειώνει ήπια πτώση το 2024, πέφτοντας από περίπου 367 εκατομμύρια εκατόλιτρα το 2019 σε 345 εκατομμύρια εκατόλιτρα σύμφωνα με την έκθεση «EU Beer Trends 2025» της Ένωσης Ευρωπαίων Ζυθοποιών.

Προτεινόμενα

Αισιόδοξοι παρά την πολιτική δασμών των ΗΠΑ παραμένουν οι κολοσσοί της ευρωπαϊκής μπύρας

Αισιόδοξοι ότι θα ακολουθήσουν τροχιά ανάπτυξης παρά την απειλή των δασμών των ΗΠΑ παραμένουν οι μεγαλύτεροι παραγωγοί μπύρας της Ευρώπης, έπειτα από τις ικανοποιητικές τους αποδόσεις στο α’ τρίμηνο του 2025.