Πρώτη παντού η πρώτη της Λάρισας, βραβευμένη και για τη γεύση της η Lola Pilsner

Κοινοποίηση:

Ξανθιά και σχεδόν διαυγής, µε λευκό αφρό µεγάλης διάρκειας. Στη µύτη διακρίνουµε διακριτικά γήινα και ελαφρώς πικάντικα αρώµατα. Στο στόµα, η γλυκύτητα της βύνης µαζί µε τη ελαφριά γεύση µπισκότου δένει αρµονικά µε τα διακριτικά αρώµατα του Τσέχικου λυκίσκου. Η επίγευση της Lola Pilsner είναι ελαφρώς πικρή, πικάντικη και µε µεγάλη διάρκεια, όπως ακριβώς αρµόζει σε µια κλασική Τσέχικη Pils ενώ η προτεινόµενη θερµοκρασία σερβιρίσµατος είναι 4οC.

Το 2021 η πρώτη µπύρα της Ζυθοποιίας Πηνειού βραβεύτηκε από το International Taste Institute, τον παγκόσµιο ηγέτη στην αξιολόγηση και πιστοποίηση καταναλωτικών τροφίµων & ποτών από επαγγελµατίες, µε Superior Taste Award, συνιστώντας άλλη µια πρωτιά για τη µικροζυθοποιία της Λάρισας, η οποία πρόσφατα και µεταξύ άλλων κατάφερε να ψηφιοποιήσει πλήρως τις παραγωγικές διαδικασίες της και να εφαρµόσει τεχνητή νοηµοσύνη µε σκοπό τη βελτιστοποίηση του τρόπου λειτουργίας της. Και έπεται συνέχεια…

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Ο λυκίσκος πρωταγωνιστής στην Seneca της Alea Brewing

Η India Pale Lager «Seneca», που «συνδυάζει την καθαρότητα και τη φρεσκάδα της lager ζύμωσης με τον εκφραστικό χαρακτήρα των λυκίσκων Amarillo, Centennial και Motueka» αποτελεί την πιο πρόσφατη δημιουργία της μικροζυθοποιίας Alea Brewing Co.

Μπύρα από χιόνι παρασκεύασε η AB InBev

Η AB InBev προχώρησε στη δημιουργία μπύρας από χιόνι από το Highmark Stadium της Νέας Υόρκης, στα πλαίσια της χορηγίας της ομάδας Buffalo Bills που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα ράγκμπι NFL.

Προτεινόμενα

Αυξημένες κατά 25% οι ρωσικές εξαγωγές μπύρας στις αρχές 2025

Αυξημένες κατά περίπου 25% σε πάνω από 33.000 τόνους παρουσιάζονται οι ρωσικές εξαγωγές μπύρας στο πρώτο τρίμηνο 2025 με κυριότερους προορισμούς τις αγορές της Λευκορωσίας, της Κίνας και του Καζακστάν, σύμφωνα με τον οργανισμό μεταφορών AgroExport.

Μείωση εκπομπών άνθρακα 19% την τελευταία 6ετία πέτυχε η Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Πιστή στον Εταιρικό της Σκοπό να «Ζυθοποιεί για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο», η Ολυμπιακή Ζυθοποιία δημοσιεύει την Ετήσια Έκθεση Βιωσιμότητας για το 2024, αναδεικνύοντας την πρόοδό και τα αποτελέσματά της στους τρεις πυλώνες ESG: Περιβάλλον, Κοινωνία και Εταιρική Διακυβέρνηση. Σε μία χρονιά αυξημένων προκλήσεων για τον κλάδο, ο απολογισμός επιβεβαιώνει τη διαχρονικά επιτυχημένη πορεία της εταιρείας και αναδεικνύει τη δέσμευσή της να λειτουργεί με υπευθυνότητα, συνέπεια και μακροπρόθεσμη προοπτική, επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.