Η παραγωγός μη αλκοολούχων μπυρών Athletic Brewing νέα χορηγός της Arsenal

Κοινοποίηση:

Η Athletic Brewing είναι η νέα χορηγός της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας της Arsenal και αποτελεί την πρώτη συνεργάτιδα ζυθοποιό εταιρεία μη αλκοολούχων μπυρών στην ιστορία της Αγγλικής ομάδας.

Η συνεργασία αυτή θα σημάνει την διάθεση της βραβευμένης με την διάκριση «Great Taste», από τον βρετανικό οδηγό γευσιγνωσίας Guild of Fine Food, ετικέτας της Athletic Brewing, Run Wild IPA, στις κερκίδες του Emirates Stadium σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της Arsenal, σε συνδυασμό με μια διαφημιστική καμπάνια με ποδοσφαιριστές του συλλόγου, διαγωνισμούς στα social media, δοκιμές νέων προϊόντων εντός του γηπέδου και διάθεση VIP εμπειριών.

Την έναρξη της συνεργασίας χαιρέτησαν τόσο ο CEO και συνιδρυτής της Athletic, Bill Shufelt, που στάθηκε στην ευκαιρία που αποτελεί η κίνηση για την αλλαγή των καταναλωτικών συνηθειών του κοινού, εκμεταλλευόμενη την πιστή βάση οπαδών της Αγγλικής ομάδας, όσο και ο επικεφαλής του διαφημιστικού τμήματος της Arsenal, Juliet Slot, που επεσήμανε τις δυνατότητες ανάπτυξης που φέρνει η νέα τους συνεργασία.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο η Athletic Brewing είχε επιτύχει την διασφάλιση χρηματοδότησης ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων από την επενδυτική εταιρεία General Atlantic, γεγονός που την καθιστά, βάσει της κατάταξης της αμερικάνικης Ένωσης Ζυθοποιών, την 10η μεγαλύτερη ζυθοποιία craft μπυρών, και την 20η σημαντικότερη γενικά παραγωγό μπυρών των ΗΠΑ.

Με πληροφορίες από the drinks business

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Με δύο νέες ποικιλίες και ψηφιακή διαχείριση το κριθάρι της Αθηναϊκής

Δύο νέες ποικιλίες βυνοποιήσιμου κριθαριού μαζί με ένα ολοκληρωμένο πακέτο ψηφιακής διαχείρισης της συμβολαιακής καλλιέργειας από τους αγρότες, φέρνει σύντομα στην αγορά η Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Παράγεις βύνη όταν όλοι θέλουν µπύρα, στροφή σε συνεργασίες µε µικρές ζυθοποιίες

Όταν οι αδερφοί Matt και Joe Hamill δημιούργησαν τη βυνοποιία Red Shed Malting στην Αλμπέρτα του Δυτικού Καναδά πριν από οκτώ χρόνια έδωσαν λύση στο θέμα της διαδοχής της εκμετάλλευσης που διατηρεί ο πατέρας τους John Hamill, ο οποίος καλλιεργεί κυρίως δημητριακά, ενώ επέκτειναν και την οικονομική δραστηριότητά τους ως αντίβαρο στην ακριβή αγροτική γη.

Βιωσιμότητα μπύρας θέλει η νέα Γενική Γραμματέας των Ευρωπαίων ζυθοποιών

Με εμπειρία δύο δεκαετιών στην πολιτική και σε διοικητικούς ρόλους, η Julia Leferman ανέλαβε τα καθήκοντα της ως Γενική Γραμματέας του οργανισμού εκπροσώπησης των Eυρωπαίων παραγωγών μπύρας «Ζυθοποιοί της Ευρώπης», υποσχόμενη να δουλέψει σκληρά προκειμένου να επιτύχει την βιωσιμότητα του ζύθου της Ε.Ε., και την προώθηση της ασφαλούς κατανάλωσης.

Επεκτείνεται στο κρασί η παλαιότερη ζυθοποιία της Αγγλίας

Η παλαιότερη βρετανική ζυθοποιία, Shepherd Neame, που μετρά περισσότερα από 300 χρόνια παρουσίας στον χώρο της μπύρας, ανακοίνωσε την είσοδο της στον κλάδο του κρασιού, με την νέα της συλλογή να αποτελεί προϊόν συνεργασίας με το οινοποιείο Balfour Winery.