Ντεμπούτο στο ποδόσφαιρο η Guinness, 4ετης συνεργασία με Premier League

Κοινοποίηση:

Η Guinness αποτελεί την επίσημη μπύρα της Premier League για την επόμενη τετραετία, με την συνεργασία να έχει ξεκινήσει ήδη στα γήπεδα του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ η Guinness 0.0 είναι η επίσημη μη αλκοολούχα επιλογή των οπαδών που θα παρευρεθούν στους αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Ως η Επίσημη Συνεργάτης Ασφαλούς Κατανάλωσης της Premier League, η Guinness είναι υποχρεωμένη να προωθήσει και να ενθαρρύνει την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ σε όλη την διάρκεια της σεζόν, ενώ μέσω διαφημιστικών ενεργειών και εκστρατειών marketing, η κορυφαία Ιρλανδική ζυθοποιία αναμένεται να μείνει πιστή στην ιστορία της και να δημιουργήσει και να δημιουργήσει σε ενδιαφέρουσες διαδραστικές εμπειρίες για το κοινό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της συνεργασίας σκοπός είναι η σύναψη νέων σχέσεων μεταξύ των καταναλωτών της Guinness και των εκατομμυρίων οπαδών του αγγλικού ποδοσφαίρου, του πλέον δημοφιλούς πρωταθλήματος στον κόσμο που παρακολουθείται σε 900 εκατομμύρια σπίτια και 189 χώρες παγκοσμίως, ενώ η Guinness προχώρησε σε μια νέα προωθητική καμπάνια που θα επιτρέψει στους καταναλωτές να απολαύσουν τον συνδυασμό των μπυρών της και του αγγλικού πρωταθλήματος σε πολλές μπυραρίες παγκοσμίως.

Την σημαντική συνεργασία χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Daigeo στην Ευρώπη, John Kennedy, που δήλωσε πως ως το δημοφιλέστερο πρωτάθλημα παγκοσμίως, η Premier League δίνει νέες ευκαιρίες στην Guinness να επεκτείνει το παγκόσμιο δίκτυο της, και μέσω της Guinness 0.0 να συμβάλει στην παγκόσμια προσπάθεια μεταστροφής σε πιο υγιεινές επιλογές.

Σε παγκόσμιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Global Brand Director της Guinness, Stephen O’ Kelly, που δήλωσε πως η συνεργασία αυτή θα οδηγήσει στην δημιουργία μιας ισχυρής κληρονομιάς για την ιρλανδική μπύρα στον παγκόσμιο αθλητισμό, ενώ ο Επικεφαλής του Διαφημιστικού τμήματος της Premier League, Will Brass, εξέφρασε την χαρά του για την συνεργασία με μια δημιουργική εταιρεία, όπως η Guinness, που θα ωθήσει προς τα πάνω την ακροαματικότητα της Premier League στις μπυραρίες και τα σπίτια παγκοσμίως

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις των καταναλωτών οι μπύρες με άρωμα και ιδιαίτερες γεύσεις

Ακολουθώντας την τάση της αγοράς για αρωματικά ποτά, οι ζυθοποιοί έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους προς την παραγωγή μπυρών με αρώματα, όπως προέκυψε από το συνέδριο International Beer Strategies Conference στην Πορτογαλία.

Νέα αρχή για την παραγωγή μπύρας στην Ελλάδα με την αναθεώρηση της νομοθεσίας

Σχεδόν εκατό χρόνια µετά, αυτές τις µέρες, η Ευρωπαϊκή Ένωση κρίνει την τύχη νοµοσχεδίου που κατέθεσε η Ελλάδα και αφορά στην αναθεώρηση του Βασιλικού ∆ιατάγµατος του 1922 για την παραγωγή της µπύρας στην Ελλάδα. Ήδη το σχετικό Σχέδιο Νόµου που έχει οριστικοποιηθεί από ελληνικής πλευράς, µετά από διαβούλευση τριών µηνών, έχει τεθεί υπό την κρίση της Ε.Ε. Εφόσον λοιπόν δεν υπάρξουν σχόλια, παρατηρήσεις ή ενστάσεις, το σχετικό νοµοθέτηµα θα τεθεί προς ψήφιση µε σκοπό την αλλαγή της υφιστάµενης νοµοθεσίας στον κλάδο της µπύρας στη χώρα µας.

Βιωσιμότητα μπύρας θέλει η νέα Γενική Γραμματέας των Ευρωπαίων ζυθοποιών

Με εμπειρία δύο δεκαετιών στην πολιτική και σε διοικητικούς ρόλους, η Julia Leferman ανέλαβε τα καθήκοντα της ως Γενική Γραμματέας του οργανισμού εκπροσώπησης των Eυρωπαίων παραγωγών μπύρας «Ζυθοποιοί της Ευρώπης», υποσχόμενη να δουλέψει σκληρά προκειμένου να επιτύχει την βιωσιμότητα του ζύθου της Ε.Ε., και την προώθηση της ασφαλούς κατανάλωσης.

Επεκτείνεται στο κρασί η παλαιότερη ζυθοποιία της Αγγλίας

Η παλαιότερη βρετανική ζυθοποιία, Shepherd Neame, που μετρά περισσότερα από 300 χρόνια παρουσίας στον χώρο της μπύρας, ανακοίνωσε την είσοδο της στον κλάδο του κρασιού, με την νέα της συλλογή να αποτελεί προϊόν συνεργασίας με το οινοποιείο Balfour Winery.