Στην καρδιά της ιστιοπλοΐας του Αιγαίου για ακόμα μια χρονιά η επωνυμία μπύρας ΝΗΣΟΣ

Κοινοποίηση:

Η ΝΗΣΟΣ υποστήριξε και φέτος δύο από τις κορυφαίες ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις του Αιγαίου: το AEGEAN 600 και το 62ο Ράλλυ Αιγαίου. Με τις βαθιές αιγαιοπελαγίτικες ρίζες της, έγινε για άλλη μια χρονιά αναπόσπαστο μέρος των αγώνων, γιορτάζοντας με τους ιστιοπλόους την προσπάθειά τους να δαμάσουν τον άνεμο και τα κύματα.

Φέτος, το AEGEAN 600 και το 62ο Ράλλυ Αιγαίου φιλοξένησαν 75 σκάφη και περισσότερα από 800 πληρώματα από διάφορες χώρες. Οι διοργανώσεις αυτές δεν είναι απλά ιστιοπλοϊκοί αγώνες, αλλά αυθεντικές γιορτές της ναυτικής παράδοσης και του πολιτισμού του Αιγαίου. Το AEGEAN 600, μια απαιτητική nonstop διαδρομή 600 ναυτικών μιλίων, αποτελεί μια συναρπαστική πρόκληση αντοχής, ενώ το Ράλλυ Αιγαίου, με την ιστορία που ξεκινά από το 1964, παραμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας με μεγάλες ιστιοπλοϊκές προκλήσεις που προσελκύει τους κορυφαίους ιστιοπλόους από όλη την Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες και να απολαύσουν την απαράμιλλη ομορφιά των ελληνικών νησιών.

Έτσι, για μία ακόμη φορά, η ΝΗΣΟΣ μας προσκάλεσε να ζήσουμε τον παλμό του Αιγαίου και να ενωθούμε με το διαρκές ταξίδι του ανέμου, του φωτός και των κυμάτων. Γιατί η ΝΗΣΟΣ δεν είναι απλώς μια μπύρα με κορυφαία γεύση. Είναι μια έμπνευση να ταξιδεύεις διαρκώς. Γιατί πάντα, κάπου, στον χάρτη ή βαθιά μέσα σου, υπάρχει μια Νήσος που σε περιμένει να την ανακαλύψεις. Η δική σου Νήσος.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Από ιδέα σε premium craft επωνυμία εξελίχθηκε η Πατρινή Ammousa

Η Πατρινή επωνυμία μπύρας Ammousa ξεκίνησε το ταξίδι της στην ελληνική craft σκηνή το 2016 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε μια υπολογίσιμη δύναμη στον χώρο της μπύρας της χώρας μας. Παρακάτω ακολουθούν λίγα λόγια για την επωνυμία μπύρας του Γιώργου Ντάνου όπως εμφανίζονται σε πρόσφατο άρθρο που αναρτήθηκε στη σελίδα της.

Αυγουστιάτικες Beer Stories που ταιριάζουν γάντι με ήλιο, παρέα και ήρεμη θάλασσα

Ενα ξεχωριστό, καλοκαιρινό αφιέρωμα με τίτλο «Beer Stories» ετοίμασε η ομάδα του Beer & Brunch. Άλλωστε καλοκαίρι στην Ελλάδα σημαίνει ήλιος, θάλασσα… και φυσικά παγωμένη μπύρα με την ελληνική ζυθοποιία -και την craft σκηνή στην πρώτη γραμμή- να έχει γνωρίσει εντυπωσιακή άνθιση, παρουσιάζοντας νέα αρώματα, ιδιαίτερα στυλ και τολμηρές γευστικές προτάσεις. Την ίδια στιγμή, που οι μεγάλες ελληνικές ζυθοποιίες συνεχίζουν να στηρίζουν διαχρονικές αξίες που αγαπήθηκαν από γενιές.

Προτεινόμενα

Τη σημασία της συμβολαιακής γεωργίας ανέδειξε στο δέκατο Delphi Economic Forum η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης

Τη  σημασία της συμβολαιακής γεωργίας ανέδειξε η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης (ΖΜΘ) στα πλαίσια του 10ου Οικονομικού Forum των Δελφών, τονίζοντας παράλληλα ότι ο Έβρος αποτελεί πυλώνα στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη της Ελλάδας.

Ενεργή συμμετοχή της ζυθοποιίας Αναστασίου στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «ToNoWaste» με μπύρα από ψωμί

Την ενεργή συμμετοχή της στο πρόγραμμα καταπολέμησης της σπατάλης τροφίμων «ToNoWaste», που πραγματοποιείται στα πλαίσια της ευρωπαϊκής εβδομάδας μείωσης αποβλήτων που είναι σε εξέλιξη μέχρι

Τα αρώματα των Κυκλάδων αναδεικνύει η πρώτη Session IPA που κυκλοφόρησε η ΝΗΣΟΣ

Την πρώτη της ανάλαφρη Session IPA, που διακρίνεται από ευχάριστα και αναζωογονητικά αρώματα, αλλά και το χαμηλό επίπεδο αλκοόλ (4,6%), κυκλοφόρησε η ζυθοποιία ΝΗΣΟΣ. Πρόκειται για μια ιδέα που ωρίμαζε επί χρόνια στην πολυβραβευμένη ζυθοποιία της Τήνου και εκφράζει στο έπακρο της αξίες της.