Έως το 2030 µηδενικό αποτύπωµα για την Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Κοινοποίηση:

του Γιώργου Λαμπίρη

Πιο συγκεκριµένα, σύµφωνα µε τον διευθύνοντα σύµβουλο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, Αλέξανδρο ∆ανιηλίδη στο πλαίσιο σχετικής ενηµέρωσης για την παρουσίαση της Έκθεσης Βιώσιµης Ανάπτυξης της εταιρείας, από το 2023 πέτυχε το ισοδύναµο της ηλεκτρικής ενέργειας να προέρχεται από ΑΠΕ ενώ για το 2024 είναι προγραµµατισµένο να ξεκινήσει µία ευρεία επενδυτική διαδικασία στο εργοστάσιο της Πάτρας προκειµένου να πετύχει την προµήθεια και θερµικής ενέργειας από ΑΠΕ µε τη δηµιουργία ενός φωτοβολταϊκού πάρκου. Απώτερος στόχος της εταιρείας είναι να πετύχει µηδενικό αποτύπωµα άνθρακα έως και το 2030.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το τεύχος 14 του Beer & Brunch

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Μια «κατσαρόλα» που έγινε πλήρες εργοστάσιο μπύρας

Η δοξασµένη για την ιστορία της Χίος, γεωργικά, θα µπορούσε να πει κανείς ότι έχει καταξιωθεί για τα µαστιχόδενδρα και τον κάµπο µε τα εσπεριδοειδή. Tα τελευταία χρόνια, ωστόσο, χτίζει χρόνο µε το χρόνο το όνοµά της και στην παραγωγή µπύρας.

Η Alea Brewing Co. γιορτάζει τα 5 χρόνια παραγωγής διοργανώνοντας το πρώτο Alea Craft Beer Festival την Κυριακή 30 Ιουνίου

Η Alea Brewing Co. γιορτάζει τα 5 χρόνια παραγωγής της με μία πολύ σημαντική εκδήλωση στον εξωτερικό χώρο τους ζυθοποιείου της, διοργανώνοντας το πρώτο Alea Craft Beer Festival την Κυριακή 30 Ιουνίου!

Προτεινόμενα

Δύο «φρέσκες» μπύρες για τους λάτρεις του είδους κυκλοφορεί η Alea Brewing Co.

Οι µπύρες της Alea διατίθενται µόνο σε βαρέλι και κουτάκι και ο Head Brewer της Alea χαρακτηρίζει αυτή την επιλογή μονόδρομο, καθώς το αλουμινένιο κουτάκι εξασφαλίζει ότι η μπύρα θα φτάσει αναλλοίωτη στο κοινό.

Με δύο νέες ποικιλίες και ψηφιακή διαχείριση το κριθάρι της Αθηναϊκής

Δύο νέες ποικιλίες βυνοποιήσιμου κριθαριού μαζί με ένα ολοκληρωμένο πακέτο ψηφιακής διαχείρισης της συμβολαιακής καλλιέργειας από τους αγρότες, φέρνει σύντομα στην αγορά η Αθηναϊκή Ζυθοποιία.